WordPress website laten maken

Een website is al jarenlang zó veel meer dan enkel een online visitekaartje van je bedrijf. Het is een ijzersterk marketingmiddel waar je als onderneming veel nieuwe klanten mee kunt werven. Vooral als deze website technisch goed in elkaar zit.

Wil je een WordPress website laten maken of aanpassen? Wij zijn dé specialist in het bouwen van WordPress websites voor middelgrote bedrijven. Al meer dan vijftien jaar bouwen en onderhouden we professionele WordPress websites voor ondernemingen in diverse sectoren. We bieden daarbij een full-service dienstenpakket aan. Je kunt ons inschakelen voor het bouwen, ontwerpen, onderhouden en online vindbaar maken van je WordPress website.

Onze WordPress websites zijn:

 • Mobielvriendelijk (responsive)
 • Snel
 • Technisch uitstekend onderhouden
 • Gemakkelijk aan te passen
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Goed beveiligd

WordPress website laten maken: voorbeelden

Functioneert je huidige website niet zoals je wilt? Is deze traag of ziet de website er verouderd uit en durf je deze niet te laten zien aan klanten? We doen er alles aan om te zorgen dat je weer trots kunt zijn op je website. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden, tonen we een aantal WordPress websites die we al eerder hebben gebouwd.

Waarom WordPress voor een nieuwe website?

Het content management systeem (CMS-systeem) WordPress is heel populair. Wereldwijd zijn er ongeveer 75 miljoen websites die gebouwd zijn met WordPress. Deze websites leveren gemiddeld 400 miljoen bezoekers op per jaar. WordPress bestaat in 2019 ongeveer 34 procent van de totale markt. Dat heeft een reden. We sommen een aantal voordelen van WordPress voor je op:

 • WordPress is gebruiksvriendelijk. Dankzij de simpele achterkant (back-end) van de website pas je de website gemakkelijk aan.
 • WordPress is open source. Dat betekent dat het CMS-systeem door iedereen te gebruiken is.
 • WordPress heeft een grote community van websitebouwers. Deze developers werken veel met elkaar samen en delen informatie en handleidingen over nieuwe updates. Daardoor blijven de websites veilig.
 • WordPress is geliefd bij Google. Dankzij de heldere structuur van de pagina’s in het content management systeem, zijn pagina’s gemakkelijk te lezen door Google. Dit helpt mee aan de totale vindbaarheid van jouw website.

WordPress website laten maken: diverse soorten

Elk bedrijf heeft een bepaald doel met een website. Je wilt producten of diensten verkopen of je wilt het puur gebruiken als informatiemiddel voor je klanten. Wat de reden voor je website ook is, WP-manager kan deze voor je bouwen. We maken diverse soorten WordPress websites:

 • Lead Generatie websites
 • Webshop ecommerce (WooCommerce)
 • Informatieve website
 • Corporate website
 • Branding website

Website laten bouwen in WordPress: onze werkwijze

Het klinkt misschien cliché, maar elk bedrijf is uniek en heeft een eigen bedrijfscultuur. Waarom zou je een website dan in een standaard thema bouwen? We adviseren je daarom om een websites op maat te bouwen.

Samen met jou en je werknemers kijken we naar jullie unieke bedrijfscultuur. Aan de hand van je wensen op het gebied van content, tone of voice en het functioneel ontwerp gaan onze developers met de eerste versie aan de slag.

Vooraf stellen we je uiteraard vragen over de bedrijfsdoelen. Daarop maken wij een plan van aanpak. Mocht er nog geen functioneel ontwerp zijn dan kunnen onze designers jullie daarmee helpen. 

Na de oplevering gaan we aan de slag met een concurrentie-analyse en het zoekwoordenonderzoek. De techniek staat in onze werkzaamheden altijd centraal. Een technische website wordt namelijk vanzelfsprekend beter gevonden.

Benieuwd naar onze volledige werkwijze en naar de kosten voor het maken van een WordPress website? Bekijk de prijzenpakketten hieronder of neem contact op voor meer informatie.

Waarom WP Manager voor je WordPress website?

Veel ondernemers stellen de vraag: waarom zou ik met jou zakendoen? We sommen de voordelen van de samenwerking met WP-manager dan ook graag op:

 • Ruim vijftien jaar ervaring. Het team van WP-manager bestaat uit developers, designers, contentmanagers, SEO-specialisten en conversie managers. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij websites voor bedrijven en ondernemers. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we al zoveel websites gebouwd, dat we ondertussen goed weten wat wel en wat niet werkt.
 • Niet lullen, maar poetsen: we zijn doeners geen praters.
 • Vooruitdenken: aan de hand van jouw wensen, denkt ons team altijd een stap vooruit. Wil je een webshop laten bouwen? Dan denken we mee over de klantreis en hoe je het meest uit je verkopen kunnen halen.
 • Persoonlijke aanpak: voor elk project krijg je te maken met één contactpersoon die het hele proces begeleidt.
 • Langdurige samenwerking: eenmalige projecten bestaan, maar WP-manager streeft er voortdurend naar om deze samenwerking te verlengen. Nadat we een website hebben opgeleverd, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor nemen we de zorg voor je website uit handen, zodat jij je op jouw business kunt richten.

Webshop in WooCommerce laten maken

Wil je een webshop in WooCommerce laten bouwen? Ook hiervoor kun je ons inschakelen. We bieden een aantal pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Voordat we aan de slag gaan met het ontwikkelen van je webshop, nemen we je wensen graag met je door in een persoonlijk gesprek. We komen bij je langs om kennis te maken en je te adviseren over de mogelijkheden. Na dit gesprek, maken we een inschatting van de kosten. Deze vrijblijvende offerte sturen we naar je op.

Online vindbaar maken van jouw WordPress website

Je hebt een nieuwe WordPress website met die uitnodigt om gelezen te worden. Dan is het hoog tijd om deze website goed in Google te laten scoren. Maar hoe doe je dat? Bij het vindbaar maken van je website door zoekmachines zijn een aantal onderdelen erg belangrijk:

 • De website moet technisch goed in elkaar zitten zodat deze goed gevonden kan worden.
 • De content van de website moet aan de gebruikersvraag voldoen.
 • De website moet voldoende hoogwaardige links hebben verzameld waardoor deze gewaardeerd wordt door zoekmachines.

SEO-optimalisatie voor je WordPress website

SEO staat voor search engine optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Dit begrip staat voor de techniek waarmee je de website verbeterd om de waarde ervan te verhogen in zoekmachines. Voordat we met je website aan de slag gaan, gaan onze SEO-specialisten met je in gesprek over het doel dat je wilt bereiken. Aan de hand van jouw wensen en de analyse van de SEO-specialist, maken we eerste opzet van je website.

Technisch onderhoud van je WordPress website

WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen, maar helaas is het niet onderhoudsvrij. Vanwege de populariteit ervan, is het systeem ook extra aantrekkelijk voor aanvallen van hackers. Daarnaast hechten zoekmachines veel waarde aan de technische staat van een website. Als de laadtijd te lang is of als de website aan de achterkant (het script en de code) niet goed zijn ingericht, gaat dit ten koste van de vindbaarheid van je site. Het is daarom van belang om je WordPress website continu technisch goed te onderhouden. Onze developers vertellen je graag meer over de werkwijze en hoe ze jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Hoe beveiligen we je WordPress website?

Het hacken van een website komt de laatste tijd vaker voor. De harde werkelijkheid is dat dit niet altijd te voorkomen is. We doen er natuurlijk wel alles aan om je website zo goed mogelijk tegen dit soort hackers te beveiligen. Zo maken we back-ups van je website, installeren we speciale plugins om je site te beschermen en monitoren we de snelheid.

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat je website offline gaat. Wil je meer weten over het beveiligen van je website?

Veelgestelde vragen over het laten maken van een WordPress website

 • Hoe voorkom je dat mijn WordPress website gehackt wordt?
 • Hoeveel kost het maken van een WordPress website?
 • Hoe regelen jullie de hosting van mijn WordPress website?
 • Zijn er ook standaard templates die ik voor mijn WordPress website kan gebruiken?