WordPress webshop laten maken?

Beleving: daar draait de e-commerce wereld vandaag de dag om. Klanten zijn kritischer dan ooit. Ze zien een webshop niet meer alleen als gemakkelijk verkoopkanaal, maar willen er ook goed geïnformeerd én geïnspireerd worden. De online shopervaring moet de offline shopervaring evenaren en soms zelf overtreffen. Bij het laten maken van een webshop, onderzoeken we daarom nauwkeurig welke klantreis jouw klanten doorlopen.

We zorgen ervoor dat jouw professionele webshop werkt met de juiste betaalsystemen, zoals iDEAL en Paypal. Voor mobiele bezoekers, maken we je webshop responsive. En voor jou als webshopbeheerder richten we je webwinkel zo in dat je deze zelf gemakkelijk kunt beheren. Hierdoor creëren we een goede basis om klanten aan je te binden. Want tevreden klanten vormen trouwe fans die graag terugkeren.

Waarom een professionele webshop in WooCommerce?

Voor het bouwen van een webshop in WordPress gebruiken we WooCommerce. Dit is een open source content management systeem (cms) dat gemakkelijk te gebruiken is. Ook als je al een WordPress website hebt en je een webwinkel wilt laten bouwen, is dat met WooCommerce mogelijk. De voordelen van WooCommerce zetten we hieronder voor je op een rij:

  • WooCommerce is heel gebruiksvriendelijk, je kunt de webshop zelf beheren.
  • WooCommerce biedt vele plug-ins waardoor we de webshop continu kunnen meten en verbeteren.
  • WooCommerce biedt vele thema’s waardoor we de webshop op maat voor je kunnen maken.
  • Een WooCommerce webshop is prima mobielvriendelijk te maken voor de juiste ervaring op elk apparaat.

Responsive webshop in WooCommerce

Een aankoop op je mobiel die mislukt, omdat je de bestelknop niet kunt aanklikken. Het is een van de grootste ergernissen van mobiele webshop bezoekers. Bovendien kost het je veel potentiële klanten. We zorgen er dan ook uiteraard voor dat je webshop mobielvriendelijk, oftewel, responsive gebouwd is. Dit betekent dat het scherm van je webshop meebeweegt met het formaat van het scherm van de smartphone van je bezoeker. En dat is belangrijk.

In 2018 deed 96 procent van de Nederlandse consumenten van 15 jaar en ouder namelijk een online aankoop. De rol van de smartphone neemt hierbij een steeds grotere plek in binnen e-commerce. In het laatste kwartaal van 2017 deed 28% van de online kopers een aankoop met de smartphone. In 2018 steeg dit aantal tot 35%. Dit aantal zal de komende jaren naar verwachting alleen maar stijgen. Belangrijk dus dat we je webshop responsive bouwen.

Bron: thuiswinkel.org

 Een webshop die goed vindbaar is

Iedereen wil goed gevonden worden in Google. De strijd om de eerste plaats in de zoekmachine is groot. Garanties op een nummer één positie op bepaalde zoekwoorden geven we dan ook nooit, maar we hebben voldoende kennis en ervaring om je webshop goed vindbaar te maken. Als we aan de slag gaan met het bouwen van je webshop, houden we altijd rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast geven onze online marketeers je advies en handige tips om je webshop goed vindbaar te houden. Je kunt hiervoor een onderhoudscontract met ons afsluiten. Dan doen wij het werk voor je, zodat jij je op jouw core business kunt focussen.

Wat kost een WordPress webshop?

Het is een van de meest gestelde vragen: hoeveel kost het maken van een webshop? Binnen WooCommerce zijn er ontzettend veel thema’s waar je uit kunt kiezen. Wil je een basic webshop met een standaard thema laten bouwen? Dan zijn de kosten aanzienlijk lager dan als je kiest voor een op maat gemaakte webshop met extra functionaliteiten.

We bieden een aantal pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Voordat we aan de slag gaan met het ontwikkelen van je webshop, nemen we je wensen graag met je door in een persoonlijk gesprek. We komen bij je langs om kennis te maken en je te adviseren over de mogelijkheden. Na dit gesprek, maken we een inschatting van de kosten. Deze vrijblijvende offerte sturen we naar je op. Een overzicht van de globale kosten vind je onderaan deze pagina.

{Call to action: Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Plan een gratis consult.}

WordPress webshop tevreden klanten

We hebben ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops. Benieuwd naar de klanten die jou voorgingen? Bekijk hieronder ons portfolio.

{Portfolio en Testimonials}

Webshop laten maken met iDEAL en andere betaalsystemen

Webshop bezoekers moeten op een zo gemakkelijk mogelijke manier hun aankopen kunnen doen. Het Nederlandse betaalsysteem iDEAL is een veilig en betrouwbaar betaalsysteem dat veel Nederlandse webshop bezoekers gebruiken. Handig dus als je dit betaalsysteem kunt integreren in je webshop. In WooCommerce is het mogelijk om je webshop te koppelen aan deze online betaalsystemen. Wij gaan graag met je in gesprek over de betaalsystemen die jij wilt laten koppelen.

{Betaalmogelijkheden logo’s}

Een conversiegerichte webshop in WooCommerce

Voordat we je webshop bouwen, kijken we naar de inrichting van je productpagina’s. Deze pagina’s moeten uiteraard conversies opleveren. Ons team dat bestaat uit online marketeers, conversiespecialisten, SEO-specialisten en contentmanagers, is iedere dag bezig om webshops goed vindbaar te maken. Samen weten we wat er nodig is om een productpagina goed vindbaar en conversiegericht te maken. We voeren daarnaast voortdurend testen uit waarmee we meten welke conversiegerichte elementen op jouw webshop pagina wel of juist niet werken.

De klantreis van je webshop bezoeker

Elke webshop bezoeker legt een bepaalde reis af. Deze reis brengen we in kaart voordat we je webshop inrichten. We maken samen met jou een analyse van je ideale bezoeker. Wie wil je bereiken en waarom? Aan de hand van deze analyse, bieden we je een strategisch plan aan waarmee we jouw ideale bezoeker op de juiste manier bereiken. We zorgen voor een natuurlijke groei van je website bezoekers en geven je advies over de content die je kunt (laten) creëren. We houden daarbij rekening met de momenten waarop je deze content kunt aanbieden.

Webshop onderhoud: wij regelen het voor je

Je hebt je webshop laten ontwikkelen en bent klaar om verkopen te genereren. Hoe ga je daarmee aan de slag? Onze specialisten helpen je graag verder. We geven je advies over het online vindbaar maken van je webshop. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat wij je webshop elke maand technisch onderhouden.

Wil je meer weten over het onderhouden van je webshop?
{Call to Action}

De voordelen van Team Hugo

Veel ondernemers stellen de vraag: waarom zou ik met jullie zakendoen? We sommen de voordelen van de samenwerking met WP-manager dan ook graag op:

  • Ruim vijftien jaar ervaring. Het team van WP-manager bestaat uit developers, designers, contentmanagers, SEO-specialisten en conversie managers. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij websites voor bedrijven en ondernemers. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we al zoveel websites gebouwd, dat we ondertussen goed weten wat wel en wat niet werkt.
  • Niet lullen, maar poetsen: we zijn doeners geen praters.
  • Vooruitdenken: aan de hand van jouw wensen, denkt ons team altijd een stap vooruit. Wil je een webshop laten bouwen? Dan denken we mee over de klantreis en hoe je het meest uit je verkopen kunnen halen.
  • Persoonlijke aanpak: voor elk project krijg je te maken met één contactpersoon die het hele proces begeleidt.
  • Langdurige samenwerking: eenmalige projecten bestaan, maar WP-manager streeft er voortdurend naar om deze samenwerking te verlengen. Nadat we een website hebben opgeleverd, is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor nemen we de zorg voor je website uit handen, zodat jij je op jouw business kunt richten.

Een webshop door Team Hugo laten ontwerpen?

Goed plan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.